Женски соби

Престојуваат во нив, учат, сонуваат. Тука се скриени сите младешки желби, тука се исплакани сите солзи по болното раскинување со дечкото, но тука се и сите радости на новите љубови. Тука се прават најсочните озборувања, тука се кријат најслатките тајни. Постери по ѕидовите, алишта во плакарите, музика низ собата, соништа на меките перници… Сите девојки се исти но, нивните соби не се.

Еве како изгледаат собите на девојките низ целиот свет:

Бразил, Рио де Женеиро

1

Велика Британија, Лондон

2

Хаити , Маниче

3

Кина, Прекинг

4

Либан, Бејрут

5

ОАЕ, Абу Даби

6

Турција, Истамбул

7

САД, Лас Вегас

8

Тајланд, Банкок

9

Либан, Бејрут

10

Кина, Пекинг

11

Германија, Келн

12

САД, Санта Круз-Калифорнија

13

Италија ,Варезе

14

Индија, Хидерабад-Андра Прадеш

15

Тајланд ,Банкок

16

Турција, Истамбул

17

Швајцарија, Вевеј

18

САД, Хермоса Бич-Калифорнија

19

Грција ,Сунион

20

Кина, Пекинг

21

Германија, Берлин

22

Аргентина, Буенос Аирес

23

Египет, Каиро

24

САД, Лас Вегас-Невада

25

Грција, Атина

26

Мексико, Веракруз

27

Бразил, Рио де Женеиро

28

Кина, Пекинг

29

САД, Лас Вегас-Невада

30

Чешка,Прага

31

Канада, Торонто

32

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...