Skip to main content

Ете, дојде и тој ден. Серијата која, според многумина, е едно од најдобрите телевизиски остварувања, го доживеа финалето. Очекувано, возбудливо, непредвидливо, крваво? Да, се од горе наведеното. 

За да го одбележиме крајот, еве неколку информации за серијата и ликовите кои можеби не сте ги знаеле досега.

И не се секирајте, нема спојлери!

 

22

21

20

19

18

17

16

15

14

13

12

11

 

AMC's Premiere Of "Breaking Bad" Season Four

9

8

7

6

5

4

Breaking Bad (Season 4)

2

1

 

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...