Skip to main content

Ги има, вакви, онакви и знаете веќе какви…

А, љубители на шаренолики вратоврски има многу. Ние знаеме барем еден 🙂

Е, па еве предлози за комплетирање на колекцијата:

v1
v2
v3
v4
v5
v6
v7
v8
v9
v10
v11

 

 

 

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...