Skip to main content

Неколку гифчиња со инциденти со топка

gif1Кај си бе другарче?

gif10Роналдооо и гоооо…..

gif5Добар ден драги гледа….

gif2Види сега!! УПС! Извини

gif6

Вежбањето е здравооооо!

gif8

Упс! За малку!

gif4

АС!

 

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...