Виножото од есенски лисја

И додека есента е во полн сјај, собравме неколку фотографии на есенски лисја кои благодарение на есенските бои и начинот на аранжирање формираат прекрасни виножита.

Наполнете ги очите со бои а, за вистински да ја почуствувате убавината на боите излезете надвор и прошетајте. Ќе ве пресретне некое есенско виножито, во тоа не се сомневаме.

list1
list2
list3
Autumn Spectrum 10/10/10
list5
list6
list7
list8

 

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...