Уметност по Фибоначи

Уметникот Jack Storms употребувајќи стакло и Фибоначиевата низа создава уметнички дела. Еве го резултатот

 

f2 f3 f4 f7 f8 f9 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA f67

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...