Туристички зезалици

Сите сме биле на туристичко патување, сме ги фотографирале знаменитостите а и нас самите . Но, во времето на класичните фотоапарати бројот на фотографии беше ограничен со бројот на пози и филмови, па сите штедевме. Со појавата на дигиталните фотографски апарати, се отвори едно ново поле во туристичката фотографија – Туристички зезалици.

Креативноста експлодираше и се создаде ова:

Funny-pics-tourists-take17 Funny-pics-tourists-take15 Funny-pics-tourists-take14 Funny-pics-tourists-take13 Funny-pics-tourists-take5 Funny-pics-tourists-take3 Funny-pics-tourists-take12 Funny-pics-tourists-take11 Funny-pics-tourists-take10 Funny-pics-tourists-take9 Funny-pics-tourists-take8 Funny-pics-tourists-take7 Funny-pics-tourists-take6

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *