Тупса, тупса: DJ Накит

Мераклиите за журки не смеат ни да помислат да одат на забава без овакви додатоци.

Ма, само се зезаме, смеат! Ама нели е cool овој DJ накит?

dj12

dj9

dj8

dj7

dj6

dj5

dj4

dj3

dj2

dj1

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...