Тропско село…во Германија!

Е ова е огромно! Затворениот простор на Забавниот парк Tropical Islands со површина од 66,000 m² (големина еднаква на 8 фудбалски игралишта) се наоѓа во Германија во Краусник, на 30 минути јужно од Берлин. Температурата во објектот е секогаш на идеални 26 °C . Забавниот парк е дом на најголемата дождовна шума во затворен простор на светот. Објектот нуди тропска сауна и спа, хотели, ресторани, 200 метарска песочна плажа, тобогани, место за игра и престој на отворено. Најдобра карактеристика на овој е објект е секако фактот што работи во текот на цела година, 24 часа на ден. Цената за престој е од 108€/ден.

ti-overview8-rgb-f8
ti-overview7-rgb-05
ti-waterslide7-rgb-74
ti-tropicalsea3-rgb-b2
ti-lagoon3-rgb-47
ti-tropicalsea5-rgb-be
ti-thaihouse3-rgb-02
ti-mangroove3-rgb-ad
ti-buddha2-rgb-4c
ti-acc-tents-premium3-rgb-49
ti-acc-lodge-abenteuer-waterfall3-rgb-6b
ti-acc-zimmer-komfort-boulevard-y1-rgb-27
ti-shopping-boulevard3-rgb-a9
ti-dome2-rgb-ee

 

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...