Skip to main content

Друштвени (социјални) мрежи насекаде.
Фатени во пајажина, нужда, навика или забава?
И, мета на секојдневно тролање. Да, ги троламе мрежите, на мрежите.
Еве и ние да не сме покусо:

 

20130619-143739.jpg

ПОТПИШЕТЕ ПЕТИЦИЈА ЗА РЕДОВНО И НАВРЕМЕНО СПИЕЊЕ

 

modernaeva

ПРОФАЈЛ ФОТКА ЗА ФЕЈСБУК

 

20130619-144318

ДРУШТВЕНИТЕ МРЕЖИ НЕ ТАКА ОДАМНА

 

20130619-095023.jpg

ЗА ПРОМЕНА ЧЕКИРАЈ СЕ ДОМА НА ФОТЕЉА

 

20130619-143811

БЛОГИРАЊЕ, ОБЈАСНЕТО И РАЗЈАСНЕТО

 

6-hilarious-pinterest-fails-funny-photos9.jpg.pagespeed.ce.yghmy_vOIf

ЖИВОТОТ Е НАЈУБАВ НА ПИНТЕРЕСТ

 

funny-twitter-updates3

ВЛИЈАТЕЛНОСТ ЛЕВЕЛ СТО КАТАЉОНИ

 

 

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...