Трендовите за пролет/лето 2013 од модните писти

Црно-бели комбинации, принтови, линии, шаренило…

Малку чипка, малку кожа, многу пастелни бои.

Најактуелните модни дизајнери ги презентираа своите идеи.
Еве што се прикажа на модните писти за сезоната пролет/лето 2013

[metaslider id=19637]

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...