Трејлер за Monty Python? Денес? Хммм…

Трејлерите и постерите за филмовите во последно време станаа навистина хомогени. Скоро сите личат едни на други, скоро сите ја користат истата динамика и начин на презентација. Чест на исклучоците, но впечатокот е дека гледачот се почесто има проблем да разликува филмско дело, автор или сиже, баш поради некреативноста и грешките на огласувачите и маркетерите.

Сте се запрашале ли, што би се случило ако денес се рекламира филмот  Монти Пајтон и Светиот Грал? Би ли го погледале филмот ако имаше ваков трејлер?

Ајде проверете и Brace yourself!!!

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...