Skip to main content

Песна која за музичките сладокусци постоеше од 1988 година,напишана од “Дебелкото” Frank Black , продуцирана од Steve Albini,завивана од Kim Deal.

Стана ултра популарна 11 години подоцна кога се појави во филмот Fight Club. Еве само една бонус обработка од стотиците кои ги доживеа по 1999 година

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...