Тато ме сака мене и јас го сакам тато

Не е потребно посебно славење,  не е потребен посебен ден, затоа што љубовта и почитувањето не познаваат датуми и време, туку само чуства. А, оние најискрените се родителските. Нераскинлива е врската помеѓу родител и дете а, посебно помеѓу татко и ќерка и е една од најубавите!

Тато ме сака мене и јас го сакам тато, серија на фотографии кои ќе ве разнежнат:

t1

t2

t4

t6

t9

t32

t34

t45

t51

t66

t78

t534

t663

t54

t5

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...