Tagged: слики

Упс! Падна Твитер.

Oups! Something is technically wrong. Twitter is over capacity Ноќна мора на голем број закоравени твитерџии е кога ќе ги видат овие написи, заедно со синиот кит. На оваа тема се направени голем број...

Оптички илузии

Пред вас се неколку слики, кои доколку ги загледате подолго ќе почнат привидно да се движат! Не грижете се, се е во ред со вашиот вид. Сепак е ова само илузија. Оптичка.За подобра видливост...