Tagged: нокти

Есенски ”омбре” нокти

Сите нијанси на есента на вашите нокти!  Како сами да направите ”омбре” ефект на вашите нокти низ овој фото-туториал: За овој начин на лакирање на нокти ќе ви бидат потребни неколку нијанси на лак...

Летен маникир? Да, со контраст

Летото е вистинско време за свежи и јаки бои. Но, не кога се работи за ноктите. Оваа сезона се е во знакот на контрастите. Ноктите се или бледи или многу темни. Декорирањето е збогатено со по...

Gatsby mania – Гламурозен маникир

И дури се свртиме, манијата зафатила замав! Арт деко, декаденција, стилот и гламурот на 20тите. Сјајно та, дури, блешти! Француски маникир, ама обратно или со мотиви од покривите на високите кули на Њујорк. Еве...

Пред Велигден, на маникир

Ах, убавите бои велигденски. Покрај тоа што е еден од најголемите христијански празници, празникот Велигден значи и будење на природата…пролетта конечно стигна! Симболите на пролетта и Велигден, нека ви бидат инспирација како да ги...