Tagged: магаре

Се роди Зегаренце!

Редок хибриден вид, помеѓу зебра и магаре се роди во Италија пред неколку месеци. Преслаткото животно -”зегаренце” се вика Ипо и е единствено од таков вид на Апенинскиот полуостров. Приказната како се сретнале неговите...