Tagged: лимони

Куќа со мирис на море и лимони

Во Тарагона, Шпанија, покрај морскиот брег, во овоштарникот со миризливи лимони се издига прекрасна бела куќа. Со правилниот, геометриски дизајн како да си играл самиот Пикасо. Обезбеден е простор за непречено струење на морскиот...