Tagged: калории

Како всушност изгледаат 200 Калории?

Секој вид храна содржи калории. Некоја повеќе, некоја помалку… Како всушност изгледа количината на калории прикажана на разни видови храна? Во следните неколку фотографии видете колку во количина се 200 калории. Фотографиите по ред...