Tagged: изработки

Резба за Гинис

На кинескиот уметник Женг Чунхуи му беа потребни 4 години да ја создаде најголемата скулптура од дрво на светот. Резбата се круниса со овој епитет и неодамна влезе во Гинисовата Книга на Рекорди благодарение...

3D Забава

  Имате слободно време на работа? (Нормално дека сте државен службеник) Facebook и YouTube ви е блокиран. Еве една идеја како да го убиете слободното време. Може и да ви се најде за по...