Tagged: жена

Метаморфозата на една жена

Мултимедијалната уметница Ема Ален има дарба и вештина за специјални ефекти со шминка. Своето знаење и умешност ги внесе во прекрасното stop-motion видео кое го нарече ”Ruby” и кое ја осликува метаморфозата на една...

Michael David Adams: Со фотоапарат под вода!

Не е природно за човекот да живее под вода. Затоа пак уметноста успешно ”плива” во секаква средина, па дури и вода. Michael David Adams направи серија на фотографии снимени целосно под вода. На маестрален...