Tagged: есен

Есенска експлозија на бои

  Есента е втора пролет, кога секој лист е цвет! -Албер Ками Величествената природа е во своето најубаво руво. Излезете на свежиот есенски воздух и уживајте во раскошот на боите. Еве и мотив: 12...

Купи за есен, носи засекогаш!

Добро, можеби не засекогаш, но, овие неколку основни парчиња облека ќе ви траат сигурно неколку сезони и се одлична инвестиција за вашиот гардеробер.     1. МАНТИЛ Оваа стилска икона е задолжителен елемент во...

Виножото од есенски лисја

И додека есента е во полн сјај, собравме неколку фотографии на есенски лисја кои благодарение на есенските бои и начинот на аранжирање формираат прекрасни виножита. Наполнете ги очите со бои а, за вистински да...

Есен во слоеви

Есен. Ладно утро, топло пладне. И ете, проблем, што да се облече. Наједноставното решение е комбинација на неколку парчиња гардероба…во слоеви. За нови идеи или пак за да не згрешите при изведбата на овој...

Есенски ”омбре” нокти

Сите нијанси на есента на вашите нокти!  Како сами да направите ”омбре” ефект на вашите нокти низ овој фото-туториал: За овој начин на лакирање на нокти ќе ви бидат потребни неколку нијанси на лак...