Tagged: декорации

Букет полн пролет

Внесете ја пролетта во вашите домови. Изобилството на цветови и бои како и адекватните вазни и садови за режано цвеќе ќе го направат вашиот дом поубав и помиризлив. Комбинирајте ги цветовите по боја и употребете...

Да личи асталот за Велигден

По неколкунеделното постење, Велигденскиот ручек нестрпливо го очекуваат сите христијански верници, а и останатите 🙂 Традиционално богатата трпеза ќе содржи неколку видови свежи салати од кои најпопуларна е секако салатата Мимоза, крем салати, кифлички,...