Tagged: гиф

Палци горе!

Ноемвриските утра се можеби студени и по малку досадни, но овие гифчиња ќе ве ”стоплат” и ќе ве подготват за ситуациите со кои ќе се справувате во текот на денот. Некои повеќе, некои помалку!...

Гифосани фацијални експресии

Кога те канат да одиш некаде а, тебе не ти се оди, ама немаш, ама баш никаков изговор да не одиш:     Кога сите мислат дека другарот/другарката ти е дечко/девојка:       ...

Сè се движи

Да им се даде движење на статичните објекти е тешко изводлива задача. Но, не и за српскиот уметник ABVH кој ги изработува овие гифчиња на многу креативен налин. Со доза на хумор, прецизни детали...

Факти за животните раскажани преку гифчиња

На QI (Quite Interesting) , Британски телевизиски квиз со забавно-комичен карактер, се поставуваат прашања од разни области, посебно од општо-позната култура. Одговорите на прашањата можеби не се секогаш точни, но меѓу нив има некои многу интересни,...