Tagged: вода

Michael David Adams: Со фотоапарат под вода!

Не е природно за човекот да живее под вода. Затоа пак уметноста успешно ”плива” во секаква средина, па дури и вода. Michael David Adams направи серија на фотографии снимени целосно под вода. На маестрален...