Skip to main content

Што убаво би било да си сурфер,
па да си ги кротиш брановите,
па да си имаш ваква куќичка на плажа,
па да те пирка свежо океанско ветре…
Ех, пусти желби!

Ама, сепак има и такви среќковци. Еве каде и како живеат:

s2

s3

s4

s5

s6

s7

s8

s12

s14

s15

s16

Дизајн: Architects: LAND Arquitectos
Локација: Pichilemu, O’Higgins Region, Chile
Архитекти: Cristóbal Valenzuela Haeussler, Ángela Delorenzo Arancibia
Внатрешно уредување: Javier Lorenzo, Gonzalo Arteche
Година: 2008

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...