Супер девојките на Стенли Лау

Илустрациите на Стенли Лау имаат силна естетика, визуелен флуид и се прекрасна мешавина на западната и источната уметност. Овој светски познат графички дизајнер и концептуален уметник продолжува да биде пример за новите генерации на илустратори, графички дизајнери и визуелни уметници. 

Креативенниот директор и ко-основачат на дигиталното арт студио Imaginary Friends, работел на многу проекти за Capcom, DC Comics, Square Enix и многу други гиганти од областа на забавната и индустријата за видео игри. Наскоро очекувајте ги новите ликови од перото на Стенли за потребите на Street Fighter III Third Strike Online Edition

Еве дел од колекцијата на Лау на тема – Супер девојки:

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

11

12

14

15

16

21

22

23

24

25

29

74

256

267

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...