Што да облечете: 50 нијанси сива!

Можеби книгата не ви се допадна и можеби Кристијан Греј не ви е секси но, тоа сигурно не значи дека треба да ја одбегнете сивата боја. Напротив, оваа сезона, користете ја обилно. Во сите нијанси, од најсветла-речиси бела,  до најтемна-на чекор до црна! 

Фустани, торби, блузи, модни додатоци, чевли во најтренди бојата на сезоната-СИВАТА!

 

50sivo-nas

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...