Сол и бибер…секогаш заедно!

Нема ручек без овие основни зачини а, нема ни поставена маса без прибор за сол и бибер.

Ги има вакви и онакви а, ние наидовме на едни многу интересни.

Па да ги поделиме со вас:

сол бибер 2
сол бибер 3
сол бибер 4
сол бибер 5

 

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...