Со едноставност до оригиналност

Оригинални илустрации како комбинација на предмети од секојдневието со неколку едноставни цртежи.

Нотес, грозд, тапа, половина колаче, неколку линии, креативност, мудра поставеност на предметот и насоката на линиите за да се добие тридимензионален ефект и ете каубоец, дете со балон, грамофон па, дури и Пинокио.

eo2
oe1
ое3
oe4
oe5
oe6
oe7 oe8
oe9
oe10

ое11
ое12
ое13
ое14

Хавиер Перез е илустраторот а, ова е неговиот Instagram профил.

А, на што ”личат” вашите чктрки?

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...