Слатко или солено? Па, зошто не и двете!

Ви се грицка нешто? Солено? Слатко?

Зошто да не направите компромис и не уживате во двата вкуса истовремено.

Еве што ви предлагаме: Ананас со сланина, Лубеница со фета сирење и Чипс со чоколада

 61 17 82

[yumprint-recipe id=’7′][yumprint-recipe id=’8′][yumprint-recipe id=’9′]

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...