Сите ја сакаат Tilda Swinton

Сите ја сакаат Tilda Swinton.

Модна икона? Идеална жена? Го прашавме модниот дизајнер Ненад Секирарски.

Основната карактеристика на секое појавување на Тилда е нејзината смелост да плени со наводната несовршеност зад која секогаш стои и вистински интелектуален концепт. Тоа што Андреј Пејиќ со своето женствено во машкото тело го истакнува на модните писти, Тилда со својата машкост, скоро како Џејмс Дин издание на новото време, го привлекува своето внимание насекаде.Мислам дека е далеку од идеалната жена, но можеби баш тоа ја прави да биде забележана. Морам да признаам дека идеалното, за мене, сепак се движи во некој друг правец.

ts23
ts18
ts17
ts16
ts15
ts13
ts11
ts10
ts9
ts8
ts7
ts6
ts4
ts3
ts1

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...