Септемвриска инспирација: Vintage невестински фризури

Септември е месец на свадбите. А, на свадбите сепак сите очи се свртени кон невестата. Каков фустан носи, какви чевли има, каква е фризурата…

Овој септември, актуелни се vintage фризурите. Иако има некои екстремни варијанти, сепак овој тип на фризура одговара на речиси сите видови коса. Се разбира, треба стилот на фризурата да го усогласите со стилот на невестинскиот фустан и секако со целокупниот стил на свадбата. Традиционалниот стил одлично би се вклопил во оваа варијанта, но со еден посебен шмек.

Еве некои предлог фризури:

vnv1
vnv2
vnv3
vnv4
vnv5
vnv6

А овде погледнете го видеото, како да направите vintage невестинска фризура: 

[button type=”medium” color=”black” link=”http://www.mydaily.co.uk/video/wedding-hair-inspiration-vintage-updo-517808883/” ]VIDEO: Vintage невестинска фризура[/button]

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...