Сепак истата состојба-Падот на Византија

Падот на Византија е  македонска рок  група која настанала во 1983-та година.

Формирана од Горан Трајковски – вокали, Зоран Дабиќ – гитара, Шапенд Инрахим – тапани, Сами Ибрахим – бас гитара.

Постоела до 1985, и од неа постојат само ретки снимки, а ова е една од тие.

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...