Сендвичи, сКендвичи…мљац!

Сендвичите се јадат. Ама и се сликаат.

И скенираат. Во профил, да се видат сите состојки, да се научи нешто повеќе за храната и целосно да се ужива во овој омилен избор на храна за појадок или ужина.

Мора да признаете дека личат на вистински уметнички дела.

Класичен BLT: Марула, Домат, Мајонез, Сланина, Тост леб

apicola, Mortadella, Prosciutto, Salami, Provolone, Hot Peppers, On an Italian Hero
1o2NBqhAYksczfkg8wJGMDZOo1_400
Bacon, Tomato, Lettuce, Turkey, Swiss,  Mayo, On Toasted White Bread.
Ham, Apples, Brie, On a Croissant
Classic Lobster Roll
omemade Meatballs, Red Pepper Sauce, Parmigiano-Reggiano
Peanut Butter, Raspberry Jelly, on Wheat Bread
Salami, Capocolla, Mortadella, Provolone, Tomato, Cucumber, Banana Peppers
Smoked Turkey, Bacon, Lettuce, Tomato, Avocado Mayo, On Seven-Grain Bread
The Turkey Burger
The Muffaletta
Tost sunka, kaskaval,
The Bauru

Ви се пријаде? Не се ни сомневавме 🙂

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...