Селфи (Selfie) Инфографик

Селфи (Selfie) или Себеслик, Самослик, Автослик, Фото-авто-портрет? За сега, немаме соодветен превод. Но имаме еден одличен инфографик за да дознаете сè околу овој феномен.

Нема да биде на одмет да читнете пред да сликнете нели?

the_selfie_phenomenon_01

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...