Skip to main content

images

Seb Jarnot е роден 1970 год. покрај брегот на Лоара. Студирал визуелни комуникации и неколку години работел за рекламни агенции. Од 1998 година  започнува да работи како илустратор фри-ленсер.

Соработувал со многу магазини и весници (les Inrocks, Libération, Le Monde, The Financial Times…) Дизајнирал обвивки за музички албуми(Laurent Garnier, St Germain, William Sheller…) и работел на големи рекламни кампањи (Nike, Audi, Mercedes, L’Oréal…). Неговата работа е објавена во многу публикации ширум светот(Illusive,Graphic,Neo2, Xfuns…)

 

Ви го претставуваме овој автор преку избор на некои од неговите најпрепознатливи дела

Seb-Jarnot2 Seb-Jarnot3 Seb-Jarnot4 Seb-Jarnot6 Seb-Jarnot8 Seb-Jarnot9 somers2.4 Seb-Jarnot11 Seb-Jarnot12 sjsexy Seb-Jarnot2

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...