Skip to main content

Романтичните патувања со воз се се поретки. Носталгијата по едно такво време и емоциите што едно патување со воз може да ги предизвика се навистина силни. Секој од нас го памети своето прво патување, своето прво доживување со воз. 

Фотографите Робин и Талиесин Кумс  (татко и син) се пасионирани љубители на возови. Направија серија на прекрасни фотографии на возови, моќни и елегантни, романтични и насталгични.

Подгответе се за баш едно такво патување…со воз:

 

tr2
tr3
tr4
tr5
tr6
tr7
tr8
tr9
tr10
tr11
tr12
tr13
tr14
tr15

 

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...