Роденденска симфонија на седумте генерации Porsche 911

За впечатлива прослава на 50-годишнината на Porsche 911, германскиот производител на овие автомобили направи ”автомобилска симфонија” за да се испее роденденската песна.

Седум генерации на Porsche 911 ги збрмчеа своите мотори и направија вистинско музичко дело.

За да биде комплетно доживувањето, компанијата направи и игра каде играчите може да ги употребат возилата да пеат и разни други песни.

Па, Среќен роденден Porsche 911!

po1 po2 po3 po4 po5 po6 po7

 

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...