Реалноста на Тони Попов – @farbanius

Верувам дека човекот создава затоа што и самиот е создаден.

Имам 37 години. Роден сум во Скопје, а последниве 3 години живеам во Охрид.

Јас сум самоук сликар. Сликам во акрилна техника.

Сакам реализам, сакам детали и приказни.

Моите слики се дел од она што го носам во себе.

Убаво ми е кога допираат до некого.

Camera 360

Испраќање

Camera 360

Пијанист

Camera 360

Бегство

Camera 360

Добро утро Наталија

Camera 360

Ми недостигаш

Camera 360

Чекање

Camera 360

ДлабочиниTanc

Танц

Chistota

Чистота

Ni gorea srcata

Ни гореа срцата

Minlivost

Минливост

Sledi me

Следи ме

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...