Skip to main content

Воркохолици од сите земји обединете се!
И уживајте работејќи во најубавите канцеларии што ги има по светов!

Добро сега…можеби претходно треба да се вработите во Google, Red Bull, Pixar, BBC, LEGO, GPT Group, DTAC,  Saatchi&Saatchi…
или да бидете некој ултра успешен архитект или дизајнер што шетка и креира….
или да имате бујна фантазија и желба да го претворите вашиот деловен простор во нешто вакво:

 

1

2

3

5

6

7

8

9

12

21

22

33

41

43

44

55

56

66

85

88

111

123

154

212

563

1234

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...