Принтови на филмски теми – Joshua Budich

Joshua Budich-Bachelor of Fine Arts на Унверзитетот во Балтимор Мериленд се занимава по принтови, и тоа претежно од поп-културата. Еве неколку дела поврзани со филмовите.

jb1 jb2 jb3 jb4 jb6 jb7 jb8 jb9 jb33 jb67

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...