Skip to main content

Можеби е сеуште невообичаено родителите да имаат тетоважи а, не би требало да е така. На следните неколку фотографии родителите кои имаат тетоважи си играат со своите деца, ги држат во нежна прегратка. Тетоважата не значи дека тој што ја има е бунтовник и неодговорна личност. Напротив. Овие слики сведочат за нешто сосема поинакво. Затоа, не судете ги луѓето само ако имаат тетоважи.

Има нешто многу прекрасно во глетката на тетовирана рака која држи бебенце нели?

А што мислите, вие? Дали би било cool  кога и вашите родители би имале тетоважи или сепак тоа е нешто незамисливо за вас?

Погледнете ги фотографиите па одговорете си на прашањето!

 

ta2
ta3
ta4
ta5
ta6
ta7
ta8
ta9
ta10

 

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...