Skip to main content

Ах, убавите бои велигденски. Покрај тоа што е еден од најголемите христијански празници, празникот Велигден значи и будење на природата…пролетта конечно стигна!

Симболите на пролетта и Велигден, нека ви бидат инспирација како да ги уредите вашите нокти – пастелни бои, цветови, сите нијанси на зелена трева, зајчиња, пиленца и секако шарените велигденски јајца.

И додека ги кршите велигденските јајца, сепак внимавајте да не ги скршите и вашите нокти 🙂

2_500mi-hej3emfgbtd5qxy 528304_482472795151973_564929991_n SONY DSC ColorSplash Nails 003 easter nails image.axd IMG_3971_2 IMG_6344-pn orig-14103941 pascoa sUm5h35rPNqx tumblr_mgqdq2Qc071qg36reo1_500

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...