Skip to main content

Во урбаните зданија можете да видите ѕидови, да ѕирнете кон прозорците или балконите на соседите, но секако не можете да да го одморите погледот од цигли и бетон и да уживате во некој прекрасен пејсаж .

Сè додека не погледнете нагоре!
Делче од синото небо како круна над висококатниците во фантастичните фотографии, дело на фотографот од Рим – Стефано Скарсели.

 

2

3

4

5

6

7

9

11

12

 

14

15

16

17

18

20

21

22

23

24

25

28

32

33

44

55

77

 

 

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...