Планета Земја: Најљубезната домаќинка

Нашата планета.Зелена. Сина. Прекрасна. Најубавото место за живеење во целата галаксија.

Погледнете ги фотографиите од оваа убавица.

z2 z3 z4 z5 z6 z7 z8 z9 z10 z11 z12 z13 z14 z15 z16 z17 z18 z19 z21 z22 z23 z24 z25 z26 z27 z28 z31 z32 z34 z55 z312 z321 z551 z3213

И секогаш сетете се дека треба да ја чуваме за да остане ваква и за нашите деца и да и кажеме ”Благодарам” на нашата најљубезна домаќинка.

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...