Skip to main content

Постојано сте во ”фрка”? Или сте спортски тип?…И двете?

Идеално за оваа пролет, како впрочем и за сите сезони се удобните патики на New Balance.
Изборот на бои и модели е огромен, што за девојка како вас е предност 😉

timthumb.php new-balance-996-stars-and-stripes-3

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ја галеријата на фотографии со различни стилови со кои може да се комбинираат патиките New Balance и барем за момент заборавете ги високите потпетици.

[metaslider id=18970]

 

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...