Паметен држач за вино

Zebag е ”паметен” држач за вино кој истовремено е и торба во која може да носите 6 шишиња вино. Практично и убаво. Шишињата вино изгледаат многу убаво во овој држач кој можете да го закачите било каде,  да го поставите вертикално да ви биде во близина кога сервирате вино или пак да го поставите хоризонтално на некоја рамна површина. Во тој случај на држачот ќе собере 11 шишиња.  Шишињата ќе бидат убаво ”спастрени” во Zebag држачот кој го има во сива, црна и атрактивна црвена боја по цена од 50$. Уште поубаво ќе изгледаат спакувани во торбата кога ќе одите на викенд или на забава со пријателите. Верувајте ќе се израдуваат 🙂

 

zebag1
zebag2
zebag4
zebag5
zebag6
zebag7 zebag8

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...