Extrapoint Blog Magazine

Можеби твитови

  Не се занесувајте дека може нешто да смените кај мажот.Освен ако не носи пелени Тимската работа служе секогаш некој друг да го обвиниш за неуспехот Секогаш одбирај млад маж, ионака никогаш нема да...

Знаете ли што е ова??

 Знаете ли што е ова? Одговорот сигурно ќе ве изненади                 Да !! Тоа е Вашата четкичка за заби зголемена на електронски микроскоп

Критична маса #21 – “Избистри го градот на точак”

Датум: 29.01.2014  Тргнување: 17:30, Плоштад Македонија Крај (подигнување на точаците): Парк во Лисиче Скопје е загадено. Не знаеме колкав процент од каде доаѓа: затоплување на домаќинства, фабрики, сообраќај. Со секое вклучување на моторот на колата го...

Забавно пиење чај

Не мора да го пиете точно во 5 часот попладне, не мора да се правите ”Енглези”, топлото чајче е добредојдено во било кое време од денот. Планински, нане, овошен, зелен…изборот е ваш. За уживањето...