Extrapoint Blog Magazine

Девојките од G.O.T

Game of trones G.O.T  моментално е голем светски хит. Дел од успехот на серијата се должи и на преубавите актерки во серијата Lena Headey (Cersei Lannister) Sophie Turner (Sansa Stark) Roxanne McKee (Doreah) Esmé...